Runkemaskinen Herman Flesvig fikk i posten (Norwegian Only) – Handy
0

Herman Flesvig fikk (VÅR) runkemaskin i posten av fan (OSS;)!

De siste dagene har det vært mye oppmerksomhet rundt Herman Flesvig og sexleketøyet som kom i posten fra en fan. Vi hørte Friminutt podcasten 1. januar i år der Herman fortalte at hans to drømmer; den ene var å kurere kreft og den andre var å lage en runkemaskin som kunne hjelpe alle de single mennene der ute.

Jens, som er en av grunderne av The Handy, skrev derfor et brev på reise i Kina og sendte en maskin til Herman. Det fortsatte deretter med en Instagram post av God Kveld Norge der det “sykeste” Herman og Mikkel hadde fått fra en fan var en runkemaskin.

Herman Flesvig og Mikkel Niva forteller om det “Sykeste” de har mottatt fra en fan

Vi fikk naturlig nok en rekke henvendelser fra kjente og ukjente etter dette klippet! The Handy er et norsk produkt som er utviklet av et kjerne team på kontoret i Oslo. Etter at produktet ble lansert i sommer har det gått over all forventning og denne type oppmerksomhet er utrolig gøy å få oppleve!

TV2 Underholdning har også skrevet om saken;

https://www.tv2.no/a/11139727/

Har du lyst til å høre norges mest populære podcast med Herman Flesvig og Mikkel Niva snakke om runkemaskinen og alt du kan gjøre med den, så kan du følge linken under (fra 4. minutt og utover);

https://radio.nrk.no/podkast/friminutt_med_herman_og_mikkel/l_b449bcc9-5dc1-4607-89bc-c95dc196070c

Både Herman og Mikkel spøker om opplevelsen av å bruke en runkemaskin og at produktet er laget i Norge. Ut ifra det som sies i podcasten virker det i hvert fall som om Herman er fornøyd med sitt nye sexleketøy!

Klikk på bildet under hvis du vil følge the Handy på Instagram:)

Leave a Reply